About Me

My photo
Pasir Gudang, Johor, Malaysia
>In a ReLAtiONsHip >23rd March 1989,already 25 >SiMPle bUt tReNDY perSon,somEtimES difficUlt tO mAkes DeCISion n NeeD tHe SomEBoDY OpiNIOn.

Sunday, January 23, 2011

Personaliti Ku..

   Boring..borringggg ari ni tak kuar jalan2. Tapi tak pe dapat spent time berblogging. Pagi tadi aku wat research tentang hari kelahiran. Emm mcm2 opinion aku tengok tapi yang tertariknya pada kajian dari Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah. Beliau adlah idola yg aku kagumi kerana stiap kajian yg dibuat berkonsepkan Islam. Haa ini die resultnye..
 Wah, majoriti dr analisis di atas mmg berkaitan dengan diri aku. Insyaallah yg negatif tu aku masih dlm proses tok memperbaikinya..hehe..Kita lihat pulak analisis dr segi kasih sayang. Watch out! down here..


 haha, nak tergelak pun ada. Masih solo lg ni tak dapt nk make sure kn resultnye. 'Wait n see' ye my frenz, 1 ari nanti kalo jdoh dah sampai aku inform ngn new story.

4 comments:

Mata Pena Fadz said...

wah2...bg rahsia bulan kelahiran..hehehe...nk crik matair ke sauda cyunk???? hehehhehe

aliefcmoi said...

suka menuduh melulu...mudah memilih psgn tnpa fikir dgn waras..harap2 awk bukan mcm ni k..hehehe..gurau..follow blog i taw..actually aku tgh blogwalking ni..sbb baru 20 hari ber blog..budak mntah..hehe..this is mylink--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

**Auda Razip** said...

yela fadz,umo dh mkin tua ni..nnt de mse sauda dtg uma..ngh bze amik lesen..huhu..

**Auda Razip** said...

hai aliefcmoi..ok i follow yor blog back..tq yor coment